Krstarenje do Istanbula - Celestyal Crystal

 

10 dana/9 noćenja

Zrakoplovom iz Zagreba, brodom iz Atene

POLASCI: 26.10., 16.11

ATENA-ISTANBUL-CONAKKALE-VOLOS-KRETA-SANTORINI-MIKONOS

 

Cijena po osobi vec od 2.895,00 KM

 

Brod: Celestyal Crystal

VRIJEDNOST VIŠE: uključen poludnevni razgled Atene, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu (ili tender), izlet u Istanbulu-krstarenje Bosporom, izlet na Kreti-posjet palači Knossos, izlet na Santoriniju-Oia,te posjet Posejdonovom hramu!

1. dan: ZAGREB-BEČ-ATENA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Austrian Airlinesa OS682 u 08:20 sati prema Beču. Po dolasku u 09:25 nastavak na liniji OS801 u 10:20 prema Ateni. Predviđeni dolazak u 13:35 sati po lokalnom vremenu; organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s voditeljem pješice ili javnim prijevozom u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: ATENA
Nakon doručka u hotelu odlazak na grupni poludnevni razgled Atene javnim prijevozom i pješice u pratnji voditelja putovanja i službenog gradskog vodiča (na engleskom jeziku); šetnja trgovima Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika (ulaznica uz doplatu). Nakon razgleda Akropole, slobodno poslijepodne za vlastite programe; predlažemo posjet novom arheološkom muzeju. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: ATENA
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska transfera prema Pireju, luci ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 16:00 sati isplovljavanje prema Istanbulu.

3.- 10.dan: krstarenje prema programu:

3.- 10.dan: krstarenje prema programu:

 

 

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

1

Atena/Pirej, Grčka

-

16.00

2

Istanbul, Turska

15.30

-

3

Istanbul, Turska/uključen izlet

-

20.00

4

Conakkle, Turska

07.00

17.00

5

Volos, Grčka

07:00

17.00

6

Kreta/Heraklion, Grčka/uključen izlet

13.00

23.59

7

Santorini, Grčka/uključen izlet

7.00

13.00

7

Mikonos, grčka

19.00

-

8

Mikonos, Grčka

-

02.00

8

Atena/Pirej, Grčka

09.00

 

10. dan: ATENA-BEČ-ZAGREB
Nakon doručka na brodu iskrcaj i organizirani polazak prema zračnoj luci preko atenske rivijere do rta Sounion, najudaljenijeg rta poluotoka. U njegovom se podnožju nalazi Poseidonov hram (doplata za ulaznicu na licu mjesta) posvećen bogu mora Posejdonu iz 444. g.pr.Krista s kojeg se pruža prekrasan pogled na Saronski zaljev. Oko podneva, polazak organiziranog transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Austrian Airlinesa OS802 u 14:55 sati prema Beču. Po dolasku u 16:20 sati, nastavak na liniji OS677 u 17:10 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 18:00 sati.

 

  • Cijena za djecu do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 2103 KM
  • Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 2657 KM
  • Jednokrevetna kabina na upit.

 

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 945 KM

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 1.9.2019. ili popunjenja kapaciteta!

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Beč-Atena-Beč-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, grupne transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga ručak; posljednja doručak), all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; krstarenje Bosporom i posjet Grand Bazaru u Istanbulu, izlet na Kreti-posjet palači Knossos, shuttle bus/tender na Mikonosu, izlet na Santoriniju-Oia, poludnevni razgled grada javnim prijevozom i pješice uz službenog gradskog vodiča za razgled grada na engleskom jeziku, (ulaznica za Akropolu uz doplatu); voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenih u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

Minimalni broj putnika: 20

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA – plaćanje na licu mjesta (prema stanju u ožujku 2019. g., podložne promjeni): Akropola 20 €, Muzej Akropole 5 €, Nac. arheološki muzej 7 €; ulaznica u Posejdonov hram 8 €

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda u Ateni i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.


DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatski državljani zbog posjeta Turskoj moraju imati važeću putovnicu minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja. Viza za hrvatske državljane nije potrebna.

OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA U PAKET ARANŽMANU – Atlas Plus d.o.o. SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije sklapanja ugovora. Odgovorni organizator: ATLAS Plus d.o.o., turistička agencija, Ante Starčevića 45, HR-20000 Dubrovnik, MB: 081180387, OIB: 54046512596. Informacije i rezervacije: tel. 0800 99 98, putovanja@atlas.hr, www.atlas.hr. Ovaj letak je turistički materijal uračunat u cijenu aranžmana. Svi materijali dani u ovom letku isključivo su vlasništvo Atlas Plus d.o.o. i kao takvi zaštićeni su autorskim pravima Atlas Plus d.o.o., te se smiju koristiti samo i isključivo u kontekstu Atlas Plus d.o.o. i njegovih aranžmana. Organizator ne odgovara za promjene nastale nakon izlaska letka kao ni za tiskarske pogreške.

Partneri: